Van lokale bakkerij tot internationaal familiebedrijf

Al sinds 1904 genieten mensen van ons banket. In Vlijmen (nabij ’s-Hertogenbosch) startte Hermanus Daelmans zijn lokale bakkersbedrijfje. Deze eenmanszaak is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern, internationaal en zelfstandig familiebedrijf. Maar nog altijd even smaakmakend als toen. Wij zijn dan ook trots dat we jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten mogen zorgen!

Koek en banket voor private labels

Op drie locaties maken wij overheerlijk koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en de USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties. Onze producten vindt u in vrijwel alle Nederlandse supermarkten en worden naar ruim dertig landen geëxporteerd.

Marktleider

Wij zijn op nationaal niveau marktleider in kokosbanket  en speculaasbrokken en wereldwijd marktleider in stroopwafels. Wij investeren in groei, omdat schaalvergroting ons in staat stelt het beste banket te maken waar retailketens met een gerust hart hun private labels aan kunnen toevertrouwen. Wilt u weten waar wij voor staan? Lees dan onze visie en missie en bekijk onze kernwaarden.

Duurzaamheid

Naast het zakelijk succesvol zijn, willen wij ook bijdragen aan het algemeen welzijn door respectvol om te gaan met de aarde en de mens. Om die reden nemen wij deel aan meerdere duurzaamheidsprogramma’s. Wij zijn lid van de RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) en bezitten het Green Palm certificaat. Daarnaast zijn wij UTZ gecertificeerd en kunnen wij FairTrade stroopwafels produceren.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!