Waar ben je naar op zoek?

Van lokale bakkerij tot internationaal familiebedrijf

Al sinds 1904 genieten mensen van ons banket. In Vlijmen (nabij ’s-Hertogenbosch) startte Hermanus Daelmans zijn lokale bakkersbedrijfje. Deze eenmanszaak is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern, internationaal en zelfstandig familiebedrijf. Maar nog altijd even smaakmakend als toen. Wij zijn dan ook trots dat we jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten mogen zorgen!

Corporate DNA 

De Daelmans Groep geeft al haar klanten -intern en extern- de persoonlijke aandacht die nodig is om samen te groeien en de gezamenlijke ambities te realiseren. Werken bij of met de Daelmans Groep kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid met de mensen om ons heen. We bieden hen zowel de zekerheid als de vrijheid om samen met ons te groeien. Dat gaat gepaard met onze gedrevenheid om het samen elke dag een beetje beter te doen.

Dankzij onze oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht bij alles wat we doen en iedereen met wie we samenwerken, zijn we in staat onze gezamenlijke ambities te realiseren en bij alle betrokkenen een gevoel van blijdschap en tevredenheid te creëren. 

Onze persoonlijkheid

Persoonlijk: We zijn een familiebedrijf die met een persoonlijke aanpak het verschil kan maken voor onze medewerkers en klanten. We zijn toegankelijk, staan open voor het gesprek en denken met je mee.

Enthousiast: We zijn enthousiast over wat we doen, wat onze klanten doen en vooral over wat we in de toekomst met elkaar kunnen doen. We zien veel kansen en mogelijkheden en zijn gedreven om deze samen met onze medewerkers en klanten te gaan benutten!

Ondernemend: We geloven dat het elke dag een stapje beter kan. We stimuleren iedereen dan ook om elke dag te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Trots: We zijn trots op wie we zijn en de producten die we leveren. We zijn trots op de persoonlijke aanpak die wij belangrijk vinden en we zijn trots om een grote rol in de categorie te spelen. We zijn wie we zijn en dat dragen we uit. Vol trots. 

De Daelmans Groep

De Daelmans Groep is het moedermerk waaronder zowel onze private label producten als ons consumentenmerk vallen. We positioneren ons op basis van rationele eigenschappen als private label partner richting de zakelijke markt en bieden vanuit deze positionering eventueel ook partnermerken aan die onze partners zelf in de markt kunnen zetten.

Daelmans Stroopwafels 

We zijn er trots op dat ons A-merk Daelmans Stroopwafels verkrijgbaar is in meer dan 30 landen over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Nieuwkuijk, onze bakkerij in Oss en onze kantoren in de UK en USA werken we hiervoor intensief samen met vrijwel alle grote retailers, out of home organisaties en online kanalen. Daarnaast zijn we met ons eigen online platform – www.stroopwafels.com -  beschikbaar voor  consumenten over de hele wereld. Het is de ambitie om Daelmans Stroopwafels Wereldberoemd te maken.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!